Shopping Cart

Uw partner in hygiëne en facility products

Facility Products

Zoek een product
Generic filters
Zoek een product
Generic filters

Uw partner in hygiëne-
en facilitaire producten

Over Facility Products

Facility Products is een betrouwbare partner op het gebied van hygiëne- en facilitaire producten. Vanaf de start van Facility Products zijn we middels testen, keuren, marktonderzoek en samenwerken met diverse klanten in verscheidene sectoren sterk gegroeid.

Onze ontmoeting start met een kennismakingsgesprek, waar u uw wensen aan kan geven en wij u graag verder informeren over de vele mogelijkheden bij Facility Products. Om een goed inzicht te krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen als tactisch partner, komen wij graag bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een partnership.

Na ons kennismakingsgesprek nemen wij al uw wensen op in ons logboek. Die wordt aangemaakt zodat u direct met ons in contact staat om op- of aanmerkingen te delen met ons vaste contactpersonen. Dat zorgt voor een efficiënte, betrokken en betrouwbare samenwerking!

Onze site is ingedeeld om het  bestellen voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Facility Products staat bekend om haar snelle (spoed) leveringen en persoonlijke service. Bent u benieuwd naar onze snelle service en hoogwaardige producten? Vraag dan nu een offerte aan, of plaats uw bestelling in de webshop!

Wij staan bekend om onze vlotte en probleemloze levering! Met een team dat streeft naar uiterste efficiëntie en perfectie, doen wij er alles aan om uw bestelde product(en) zo snel mogelijk op locatie af te leveren. Facility Products staat voor kwaliteit, of het nu om een spoedlevering gaat die dezelfde dag nog bezorgd wordt of een normale levering met de gemiddelde wachttijd van 1-2 werkdagen.

Onze stappen naar een
succesvolle samenwerking

1 Snelle levering

Facility Products staat bekend om haar korte levertijd, dit betekent voor u dat u niet lang hoeft te wachten op de door u bestelde producten. Daarnaast doen wij ook aan spoedleveringen! Die diezelfde dag nog bezorgd kan worden.

2 24/7 telefonisch bereikbaar

Onze gedreven medewerkers staan 24 uur per dag klaar om uw vragen te beantwoorden en/of telefonisch te woord te staan. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stel uw vraag in de live chat aan één van onze medewerker

3 Vraag gratis offerte aan

Wij bieden een vrijblijvende offerte aan voor bedrijven en particulieren, op maat gemaakt naar al uw wensen en benodigdheden. Wij stellen een offerte voor u op nadat wij bij u langs zijn geweest voor een kennismakingsgesprek, hierin bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden om tot een op maat gemaakte offerte te komen. 

Onze sectoren

Facility Products is leverancier voor onderstaande sectoren.

Team aan het schoonmaken

Schoonmaakbedrijven

Onze Partners