Shopping Cart

Retourbeleid

Verzendkosten
–      In de verzendkosten wordt tevens rekening gehouden met verpakkingskosten.
–      Vanaf een orderbedrag van €280 worden er geen verzendkosten berekent.
–      Voor bestellingen van minder dan €280 rekenen wij €7,95 order- en verzendkosten.

Uitvoering van uw bestelling
–      Na bestelling op deze site ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Indien de levering vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, dan zullen wij u eveneens inlichten.

Terugname van goederen verzaakrecht
–      Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kunt u dit melden en zonder betaling van boete, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop.
–      Indien u uw reeds verzonden (en dus bevestigde) bestelling annuleert, behouden wij het recht om de geleverde diensten (verpakking, verzend en administratiekosten ter waarde van € 15) in rekening te brengen.

Terugsturen
–      Verpak uw retour voldoende, best in de originele verpakking. De vervoerkosten van deze retourzending moeten vooraf betaald zijn. Wij aanvaarden geen levering onder rembours.
–      Na ontvangst en nazicht van uw zending storten wij het verschuldigde bedrag terug op de door u opgegeven rekening.
–      Let wel dat geleverde diensten (verpakkings- en verzendingskosten ) niet terugbetaald worden!
–      Gelieve de goederen terug te sturen met een dienst die een handtekening vereist bij aflevering. Pakketten die u opstuurt maar nooit bij ons aankomen worden door ons niet vergoed.

Retouradres:

Facility Products B.V.

Willemsplein 13

1975 EX IJmuiden